Net als in Poortugaal had Robin Dijkman de grootste moeite om spits Juliën Gret af te stoppen. * Foto: Wil van Balen.

OVV deelt de punten in Oostvoorne met Poortugaal

Actueel 559 keer gelezen

Oostvoorne - Toen scheidsrechter van Loenen uit Den Haag afgelopen zondag na 90 minuten de wedstrijd tussen OVV en PSV Poortugaal aan de Oostvoornse Zwartelaan beëindigde waren de trainers van zowel OVV als PSV Poortugaal tevreden met de 2-2 puntendeling.

Poortugaal kwam al snel op een 0-1 voorsprong door een treffer van Juliën Gret. De gelijkmaker van Yoeri Bak kwam tot stand doordat van de verdedigers de bal via zijn hak in eigen doel werkte.

Voorsprong
Op slag van rust kwamen de gasten toch op een 1-2 voorsprong alweer door Julien Gret. Direct na deze treffer kwam het signaal om de kleedkamers op te zoeken. Al gauw in de tweede helft verschalkte Ferrani van Vugt doelman Kevin Dirven met een meesterlijk schot vanaf 25 meter en was de gelijkmaker een feit: 2-2.

Breinburg
Beide teams kregen hierna nog goede mogelijkheden. Vooral een inzet van Andre Breinburg had een beter lot verdiend maar werd van de lijn gekopt. Een doelpunt van Poortugaal werd nog afgekeurd wegens buitenspel.

Weer thuis
Zondag speelt OVV weer thuis. Velo is dan de tegenstander van de Oostvoornaars, aan wie er alles gelegen is om met lijfsbehoud in de eerste klasse afscheid te nemen van het zondagvoetbal.

Foto's: Wil van Balen