Er worden vrijwilligers gezocht om deze enthousiaste groep te komen versterken
Er worden vrijwilligers gezocht om deze enthousiaste groep te komen versterken Foto: pr

Ontmoetingsruimte "de Branding" zoekt vrijwilligers

Actueel 350 keer gelezen

Rockanje - Aan de Briggemandreef in Rockanje vind je "de Branding", een gastvrije en gezellige ontmoetingsruimte in woonzorgcentrum Stuifakkers. Veel mensen in Rockanje weten dat hier iedere dag wel iets te doen is.

Er vinden allerlei activiteiten plaats, georganiseerd door verschillende aanbieders. Een cateraar verzorgt dagelijks een 3 gangen maaltijd. Bezoekers genieten van de goede sfeer, onder het genot van een lekkere kop cappuccino of een andere versnapering, uitgeserveerd door de vrijwilligers van "de Branding". Ook een verjaardag kan hier prima worden gevierd. Kortom: "de Branding" is een ruimte waar cultuur, culinair en welzijn elkaar ontmoeten. De vrijwilligers maken voor hun gasten elke dag tot een succes. Zij werken heel nauw samen met de verschillende gebruikers van de ruimte en maken alle activiteiten van dichtbij mee. Daarom vinden de vrijwilligers hun werk ook zo leuk en afwisselend.

Ze zijn momenteel op zoek naar nieuwe vrijwilligers die onze enthousiaste groep komen aanvullen. Want enthousiast dat zijn ze! U en jij ook? Wilt u graag iets voor een ander betekenen en vooral zelf plezier ervaren? Meld u zich dan aan bij vrijwilligerscoördinator Marinda van Ginneken. Email: m.vanginneken@catharinastichting.nl of bel/stuur een bericht naar telefoonnummer: (06) 57 92 69 22.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant