Strandjutten kan hele mooie dingen opleveren voor thuis
Strandjutten kan hele mooie dingen opleveren voor thuis Foto: PR

Superleuke kindermiddag: Uitwaaien op het strand!

Algemeen 166 keer gelezen

Oostvoorne - Op zaterdag 20 mei van 13.30-15.30 uur organiseert het Zuid-Hollands Landschap een leuke kindermiddag: uitwaaien op het strand! Om 13.00 uur verzamelt men op de parkeerplaats bij Restaurant Aan Zee Oostvoorne waarna de groep start met strandjutten! Natuurlijk wordt er een vuilniszak meegenomen om direct het afval op te ruimen wat ze tegenkomen. Leuke spellen worden afgewisseld door het kijken naar de wolken én wordt de windrichting bepaald!

De kinderen gaan op zoek naar mooie, originele voorwerpen die vervolgens verwerkt worden in een kunstig schilderij. Gewoon lekker op het strand creatief aan de slag gaan! Direct een mooi aandenken voor thuis aan deze kindermiddag. Meld je aan en ga mee!

Locatie
Deze kindermiddag vindt plaats op het strand van Oostvoorne. Start en einde vanaf de parkeerplaats bij Restaurant Aan Zee Oostvoorne, strandweg 1. Meer informatie vind je op www.zhl.nl/natuuragenda

Over het Zuid-Hollands Landschap
Duinen, bossen, boerderijen, boomgaarden, weilanden, waterjungles, molens en monumenten. Sinds 1934 zorgen zij voor groene schatten in de drukste provincie van ons land. Zij vinden het belangrijk dat iedereen in Zuid-Holland van een afwisselend landschap kan genieten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant