Ben jij de ware voor deze prins Charming?
Ben jij de ware voor deze prins Charming? Foto: DuFrank

Prins Charming zoekt de ware

Algemeen 144 keer gelezen

Spijkenisse - Harry, een gecastreerde kater van 12 jaar heeft wat last van ouderdomskwaaltjes. Hij krijgt dieetvoer en heeft een supplement nodig, momenteel krijgt hij pijnstilling vanwege Spondylose. Voor het hele medische verhaal kunt u terecht bij de medewerkers van het asielwant dat heeft wat uitleg nodig.

Harry heeft veel aandacht nodig, het is een knuffelbeer en gezelligheidsdier. Als je stopt met aaien dan komt plots zijn pootje liefkozend tevoorschijn om je hand te pakken dat je nog even door moet gaan. Hij wil graag voorgelezen worden uit de krant, komt regelmatig de temperatuur van jouw schoot meten. Harry stelt het bijzonder op prijs dat als hij ligt te luieren dat hij dan met rust gelaten wordt.

Harry bepaalt liever zelf wanneer en hoe hij speelt. Het is een echte levensgenieter, hij ligt graag in een streepje zon en wil ook lekker in de tuin rondstruinen. Het is niet handig i.v.m. zijn dieetvoer dat hij vrij buiten loopt, dan zou hij dingen kunnen eten die niet goed voor hem zijn. Harry is best blij met zichzelf, en is niet van plan zijn thuis te delen met kinderen en andere huisdieren. Durf je de uitdaging aan? Je kunt een mailtje sturen naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met wat informatie over jezelf of bel 088-34 37 131 voor een kennismaking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant