Succesvolle laatste Ouderenreis | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
De laatste ouderenreis is een feit.
De laatste ouderenreis is een feit. (Foto: PR)

Succesvolle laatste Ouderenreis

  •   161 keer gelezen   Actueel

Rockanje - De Ouderenreis Rockanje is ook deze keer weer een groot succes geworden.

Bij vertrek kregen de organisatoren Wim Steijl en Leo Ritmeester in de touringcars, van de Westvoornse Burgemeester Peter de Jong een zilveren reverspeldje met het Westvoornse gemeentewapen aangeboden voor het gedurende 25 jaar achtereen organiseren van deze reis.

Hoewel de heren aan hadden gegeven dat het voor hun de laatste te organiseren reis was, merkten de deelnemers daar weinig van, en werd er met veel enthousiasme aan gewerkt er een bijzondere "laatste" van te maken. Zo werd er in de wijnhoeve de Kleine Schorre in Dreischor na de koffie met gebak, al vroeg in de ochtend het glas gegeven op het lustrum, en niet onbelangrijk, de gezondheid van alle deelnemers.

Toen de toon gezet was, reden de touringcars naar het Zeeuwse Sint-Annaland, waar ingescheept werd aan boord van Motor Passagiersschip Frisia voor de zeehondensafari en koffietafel. Mede dankzij het voortreffelijke weer, en het laag tij, waren er zeehonden in overvloed.

Al luierend in het zonnetje op de drooggevallen zandbank bezorgden zij de Rockanjenaren veel kijkplezier. Eenmaal weer terug in de bussen werd  er richting Bergen op Zoom gereisd, om daar met een gids van de VVV Brabantsewal  de mooiste plaatsjes te bezoeken, uiteraard voorzien van een deskundig commentaar. Om daarna richting het dorpje Kruisland te gaan waar in restaurant de Commerce van een heerlijk diner werd genoten.

Tijdens het diner waren er verschillende deelnemers welke de behoefte voelden om de heren Steijl en Ritmeester toe te spreken, en te bedanken voor hun inzet gedurende 25 jaar.

Na al deze loftuitingen werd er weer koers gezet richting Rockanje, waar bij binnenkomst van het dorp de fanfare "Ons genoegen" klaar stond om de twee bussen onder feestelijke muzikale klanken naar het gemeentehuis te begeleiden.

Hier werden de deelnemers nog op een tas met leuke attenties van plaatselijke middenstanders getrakteerd, en werden de organisatoren nogmaals in de bloemen gezet, waarna er een einde kwam aan vele jaren ouderenreis Rockanje.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Westvoorne op www.weekbladwestvoorne.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>