Afbeelding

Sfeervol kerstfeest op de Nieuwe Weg

Actueel 85 keer gelezen

Oostvoorne - Op donderdag 20 december vierden de kinderen op CNS de Nieuwe Weg in Oostvoorne het kerstfeest. ’s Middags was er een viering voor de kinderen van de onderbouw waarbij de christelijke betekenis van het kerstfeest gevierd werd met liedjes en een kerstverhaal.

Daarna hadden de kinderen van de bovenbouw ook een kerstviering. Behalve liedjes en een verhaal hielden de bovenbouwgroepen presentaties over hun gedachten en gevoelens bij het kerstfeest. Met toneel, muziek, gedichten en creatieve presentaties werd dit aan elkaar getoond.

’s Avonds kwamen alle kinderen op hun mooist gekleed naar school voor het kerstdiner. In de groepen werd heerlijk gegeten van al het lekkers dat door ouders en kinderen was gemaakt. Na afloop konden alle ouders, kinderen en leerkrachten samen, onder het genot van winterse drankjes, genieten van prachtige kerstliederen van (een groepje van) barbershopkoor “the soundwaves’. U vindt CNS de Nieuwe Weg aan de Nieuweweg 12 in Oostvoorne. Wilt u meer weten over onze school loopt u dan gerust eens binnen of maak een afspraak met de directeur Kalle van der Heiden. Hij laat u de school graag zien. (0181-483430).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant