Rosanne Kweekel en Nikhil Eland helpen wethouder Paméla Blok bij de opening van het On Top PT Sportcenter. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Rosanne Kweekel en Nikhil Eland helpen wethouder Paméla Blok bij de opening van het On Top PT Sportcenter. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

On Top Sportcenter Rockanje: een sportparadijs

Actueel 1.745 keer gelezen

Rockanje – Afgelopen zaterdag presenteerden Nikhil Eland en Rosanne Kweekel trots het resultaat van ruim twee maanden klussen en verbouwen op industrieterrein Moolhoek. Met On Top PT Sportcenter heeft de gemeente Westvoorne er een sportparadijs van ruim 500 vierkante meter bij.

Wethouder Paméla Blok-Van Werkhoven verrichtte met het doorknippen van een lint de officiële openingshandeling, waarna veel leden en belangstellenden het nieuwe sportcenter gingen bezichtigen en verkennen.

Nieuwe naam
'We hebben bewust gekozen voor een nieuwe naam,' aldus Rosanne Kweekel. 'Nikhil is destijds begonnen met zijn boksschool in een schuur aan de Langeweg in Rockanje. Hij noemde zijn boksschool Davilja's Gym, naar het adoptiecentrum in India waar hij zijn adoptieouders heeft leren kennen. Maar in de afgelopen jaren zijn er zoveel activiteiten op fitnessgebied bijgekomen, dat de naam niet helemaal meer de lading dekte. Toen we op de Moolhoek een nieuwe ruimte konden betrekken, was het tijd voor een nieuwe naam, waaronder we onze activiteiten aanbieden.' On Top Sportcenter biedt de sporter een scala aan mogelijkheden. Natuurlijk nemen de boks- en kickbokslessen een belangrijke plaats in, want daarmee is Nikhil Eland begonnen en daarvoor komt ook een groot aantal sporters. Met een bokszaal van zo'n 350 vierkante meter compleet met ring en plaatsen voor specifieke 'zaktraining' heeft On Top een plek waar boksers volledig aan hun trekken komen.

Praktijk
Bij de bokszaal behoren ook twee ruimten waar een sportmasseur en een fysiotherapeut wekelijks praktijk houden, zodat sporters niet ver weg hoeven om blessures of pijntjes te laten behandelen. De tweede zaal op de begane grond is ingericht voor de Zumba-, steps-, pilates-, yoga-, BBB- en aanverwante lessen. Op de eerste verdieping zijn de ruimtes voor fitness- en cardiotraining. Compleet ingericht met gloednieuwe apparatuur die geschikt is om de persoonlijke programma's van de sporters bij te houden en de resultaten en vorderingen via apps naar de mobiele telefoon te sturen.

Personal training
'En naast alle individuele en groepsactiviteiten is het ook mogelijk om bij On Top personal training te krijgen,' aldus Rosanne. 'We proberen ons aanbod zo compleet mogelijk te maken. Weet je, we zijn klein begonnen en nu aardig groot gegroeid. Maar de gemoedelijkheid van het eerste uur is gebleven. We merkten het bij de verbouwing en de verhuizing. Bijna iedereen droeg een steentje bij. Daar ben ik trots op.'
On Top PT Sportcenter, Moolhoek 5, Rockanje. tel: 06-48277524.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant