Trainer Leroy de Visser van Zwartewaal was blij met de revanche van zijn ploeg op GHVV '13. (Archieffoto: Wil van Balen).
Trainer Leroy de Visser van Zwartewaal was blij met de revanche van zijn ploeg op GHVV '13. (Archieffoto: Wil van Balen).

Zege Zwartewaal, Vierpolders haast veilig, OVV op dinsdag

Algemeen 507 keer gelezen

Zwartewaal/Oostvoorne/Schiedam – Zwartewaal won afgelopen zaterdag weer. Dit keer in de Kanaalderby tegen GHVV ’13: 2-1. Het duel van OVV tegen MVV ’27 werd wegens onweer gestaakt bij de stand van 1-1. Vierpolders won bij Excelsior ’20: 1-2. 

Zwartewaal gaat nu alleen aan de leiding in de strijd om de laatste periodetitel in de vierde klasse F.

Leven
‘Een prijs pakken gaat nu wel een beetje leven binnen de groep,’ zei Zwartewaal-trainer Leroy de Visser afgelopen zaterdag na 2-1 waarmee Zwartewaal zich revancheerde voor de eerder in Heenvliet/Geervliet geleden 2-1 nederlaag bij GHVV ’13. ‘Op de training hebben de spelers het nu af en toe wel over nacompetitievoetbal. SC Botlek verloor, dus we staan er goed voor in de laatste periode.’ Joël Kroon (1-0) en Ferry van der Spuij (2-1) scoorden voor Zwartewaal.

Restant
Door onweer werd de wedstrijd van OVV tegen MVV ’27 gestaakt. Joël Dammers scoorde voor OVV. Het restant van 7 minuten werd gisteravond uitgespeeld. 

Prijs
‘Excelsior ‘20 was beter, maar wij scoorden met Rowan Barendrecht en Glenn Stoffers een goaltje méér,’ zag trainer Arjan Vuik van Vierpolders in Schiedam. ‘We zijn nu bijna veilig. Nu proberen om in de ko- mende 3 duels een prijs te pakken...’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant