Naast honden, kippen, konijnen, poezen, schapen is er ook een moestuin, een boomgaard en een speelweide
Naast honden, kippen, konijnen, poezen, schapen is er ook een moestuin, een boomgaard en een speelweide Foto: PR

Geslaagd nazomerfeest bij kinderopvang Het Kuikentje

Actueel 359 keer gelezen

Oostvoorne - Op de dag van de leidster op 21 september, hebben ze bij kinderopvang "Het Kuikentje" weer hun jaarlijkse nazomerfeest gehouden. Het was een daverend succes! Alle kinderen, ouders broertjes/zusjes en de pedagogisch medewerkers van kinderopvang "Het Kuikentje" komen dan op een informele manier bij elkaar. Iedereen gebruikt zijn talent en neemt wat lekkers mee.

Op 1 maart 2014 zijn zij gestart als kleinschalige agrarische kinderopvang. Er is plaats voor maximaal 10 kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, binnen één verticale groep. Zij werken met een klein vast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers en stagiaires. Hun unieke locatie en vorm van opvang geeft kinderen de ruimte om zowel binnen als buiten creatief en op een natuurlijke manier te kunnen ontwikkelen. Hun locatie ligt in een landelijke omgeving, die centraal gelegen is, nabij de uitvalswegen. Naast honden, kippen, konijnen, poezen, schapen is er ook een moestuin, een boomgaard en een speelweide.

Tijdens deze feestelijke avond is ook de nieuwe fietsbaan officieel geopend. Mocht u interesse hebben in deze kinderopvang? Zij hopen per juni 2018 te gaan uitbreiden naar een babygroep en een peutergroep. U kuntmailen naar: info@kinderopvanghetkuikentje.nl, t.a.v Annemieke Korsman. Meer informatie: http://www.kinderopvanghetkuikentje.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant