Afbeelding
Foto: PR

Rockanje huldigt trouwe leden en benoemd Kitty Kievit tot erelid

Actueel 734 keer gelezen

Rockanje - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering had vv Rockanje weer een flink aantal jubilarissen te huldigen. Leo Kleiburg, oud 1e elftal speler, leider /scheidsrechter van de F pupillen en vele jaren lid van de werkploeg, werd gehuldigd vanwege zijn 70-jarig lidmaatschap. Jaap Snoeij, speelde altijd in de lagere zondag 11-tallen en stopte op 60 jarige leeftijd met voetballen, was 60 jaar lid.

Drie jubilarissen waren 50 jaar lid; Hilbert van Marion, hij speelde jaren in zaterdag 1 en is voormalig penningmeester van de club en Martin van de Polder en Kees Kievit. Hij was in totaal 29 jaar elftal leider, waarvan 27 van het eerste zaterdag 11-tal. Ook waren er nog drie leden 25 jaar lid; Mike Mulder, 25 jaar oud: hij is dus vanaf zijn geboorte lid en Bert Hilberding. 

Ook 25 jaar lid is Kitty Kievit, eigenlijk al veel langer actief voor vv Rockanje, maar toen zij 25 jaar geleden wedstrijdsecretaris werd, kreeg ze een functie en moest dus op de ledenlijst. Naast het wedstrijdsecretariaat is Kitty een bekend gezicht achter de bar, wast de tenues,enz.enz. Kortom één van die clubiconen die zachtjes overal  aan het uitsterven zijn. 25 jaar wedstrijdsecretaris heeft ze erop zitten, en dit met alle verdere betrokkenheid voor de vereniging, heeft het bestuur doen besluiten haar voor te dragen als erelid. Door middel van een luid applaus stemden de aanwezige leden daar mee in.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant