Spetterende seizoenafsluiting bij Judoclub Ichikan | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Foto:

Spetterende seizoenafsluiting bij Judoclub Ichikan

  •   209 keer gelezen   Actueel

Rockanje - Op vrijdag 12 juli 2019 was er voor alle leden weer een spetterende afsluiting van judovereniging Ichikan van 18:30 tot 20:00 uur op het strand van Rockanje. Het hing er nog even om of het door kon gaan.

De weergoden waren in de ochtend niet zo meegaand en met de knallende onweer en regenbuien dachten ze dat hun afsluiting letterlijk en figuurlijk in het water zou vallen. In de middag na overleg met elkaar en de buienradar te hebben nagekeken hadden ze groen licht en konden ze alles door laten gaan. Tot hun verbazing sloeg het weer zo om dat ze een heerlijke zomeravond in de zon hadden. Dit betekende wel dat de judoka's het weer zwaar hadden om te trainen in de zon en het zware mulle zand.

Opkomst

Met een geweldige opkomst van 30 kinderen en 5 docenten waren ze weer een publiekstrekker op ons mooie strand met al die witte pakken. Naast alle papa's, mama's opa's en oma's waren er ook de wandelaars die spontaan bleven staan om de Ichikanjers te bewonderen.

Spellen

Het plezier spatte er vanaf met het handdoekenspel. Op nummer afgeroepen worden en in het natte zand de handdoek proberen te veroveren voor je team. De witte pakken werden hier wel omgetoverd tot modderpakken. Geweldig. Een bowlingspel met flessen gevuld met water die je na een judorol met de bal moest proberen om te gooien. Wat zijn ze dan fanatiek allemaal. Dan was er ook nog een levend strategospel met als opdracht tijdens een stoeipartij met elkaar op zoek naar de SUPERjudoka.

Duik

Na anderhalf uur hard werken was het tijd om af te groeten ( Re op z'n Japans) in het water. Dus op je knieën in het water netjes af groeten en weer opstaan. Geef elkaar een hand en we lopen in 1 lange rij zover mogelijk achteruit. Totdat de eerste omvalt natuurlijk en toen ging het los. Zelfs de juf en de meesters moesten er aan geloven en konden het niet laten om elkaar ook te grazen te nemen. Wat een plezier straalde het uit allemaal.

Ze kijken terug op een heel gezellig seizoen en willen alle Ichikanjers een hele fijne vakantie toewensen namen het bestuur en trainers van Ichikan.

Maandag 1 september starten de lessen weer.

Actie: in de maand september geen inschrijfgeld!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>