Het stuk speelt zich af in het Venetië van 1746
Het stuk speelt zich af in het Venetië van 1746

Kaartverkoop toneelstuk ICC Tinte gaat hard

Algemeen 225 keer gelezen

Tinte - Vorige week woensdag oefende toneelgroep ICC voor de laatste keer de voorstelling De Knecht van Twee Meesters. Wat rest is nog een generale repetitie en dan is het tijd om in het Verenigingsgebouw aan de Strypsedijk 50A de officiële optredens voor publiek te gaan verzorgen.

De voorstelling van zaterdag 1 februari is inmiddels uitverkocht. Voor de voorstellingen van zaterdag 25 januari of vrijdag 31 januari is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kaarten kosten € 5,00 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen tot 12 jaar en kunnen gereserveerd worden via telefoonnummer 0181-402524 of door te mailen naar toneel@kerktinte.nl. Geef uw naam, uw telefoonnummer, de avond van uw keuze en het aantal personen waarvoor u reserveert door. U kunt afrekenen bij binnenkomst in de zaal.

De Knecht van Twee Meesters is, je zou kunnen zeggen, een oer komedie uit, let wel, 1746. Geschreven door de Italiaanse toneelschrijver Carlo Goldoni en spelend in het Venetië van die tijd met, hoe kan het ook anders, nog wat lichte invloeden van de Commedia dell'arte. De Knecht van Twee Meesters is, vanwege de complexiteit van het stuk, niet een voorstelling die door veel gezelschappen gekozen wordt. De spelers van ICC zijn deze uitdaging wel aangegaan en er trots op u deze 'Knecht', inclusief muzikale begeleiding door Capriccio uit Oostvoorne, te kunnen presenteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant