Afbeelding
Koop Lokaal

‘De Merel’ textiel: elke maandag op de Brielse markt met kwaliteits beenmode

Algemeen 421 keer gelezen

Al jaren staat eigenaresse Tine van Driel met haar kraam op de maandagmarkt in Brielle. Ze heeft zich gespecialiseerd in kwalitatief goede onder-, nacht- en beenmode. Tine wil graag dat klanten bij haar terugkomen. Dus als je bij haar iets koopt, kun je erop vertrouwen dat het product goed is.

Ze heeft zelfs klanten die ondanks dat ze verhuisd zijn buiten de regio, naar haar toe blijven komen, bijvoorbeeld voor de niet-knellende sokken zonder elastiek van Basset of voor de luxe cashmere sokken van het merk Marc Marcs. “Natuurlijk kan het een keer voorkomen dat iets tegenvalt,” zegt ze, “maar dan mag het artikel worden geruild, of geef ik het geld terug”. Kindersokjes, driekwart caprileggings, panty’s en nog veel meer.

Op de schone en verzorgde tafels in Tine’s kraam liggen onder andere schattige vrolijke kindersokjes van het merk Teckel met een zachtroze ruitje, subtiel turquoise streepje, of met gele stippeltjes, en prints van vlindertjes. Dat is nog maar een greep uit de collectie, want ze heeft kindersokjes in alle kleuren en alle maten en die zijn ook heel leuk om cadeau te geven. Voor modebewuste kleine meisjes zijn er driekwart caprileggings die met een fijn kantje zijn afgewerkt en voor de dames goed zittende legging shorts die ’s zomers zo prettig dragen onder jurkjes. Er is ook een grote keuze aan sokken in de volwassen maten, zoals de comfortabele sportsokjes zonder voelbare teennaad van het merkt Teckel. Daarnaast zijn er panty’s met een gegarandeerd goede pasvorm. 

Ook voor heren is er voldoende keus. Het is eigenlijk ondoenlijk om alles op te noemen wat er te vinden is in Tine’s kraam. Er zijn bijvoorbeeld ook nog heerlijk ademende basic hemdjes die je kunt gebruiken als ondergoed, maar die ook gezien mogen worden als top, verkrijgbaar in de maten 36 tot en met maat 54. 

Ook verkoop vanuit haar huis in Zuidland
Tine verkoopt haar producten ook vanuit haar huis in Zuidland. Als er ‘benen’ in het etalageraam staan, is ze thuis. Op woensdagmiddag is ze in ieder geval aanwezig. Een telefonische afspraak is ook altijd mogelijk

‘De Merel’ Textiel
Tine van Driel
Markt Brielle (tegenover de kraam van de dierenvoeding)
Of aan huis Dr. W. Dreesstraat 17
3214 XE Zuidland
tel: 06-20242452
t.vandriel@hotmail.com
www.facebook.com/mereltextiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant