Afbeelding

Jeugdclubkampioenschappen bij Tennisvereniging Oostvoorne

Algemeen 192 keer gelezen

Oostvoorne - Geheel coronaproef hebben op 31 maart t/m 2 april de jeugdclubkampioenschappen plaats gevonden bij Tennisvereniging Oostvoorne (TVO). De zon scheen, een gezellig bloemetje van Dick Hagestein op de tafels, en het park liep al snel vol met kinderen. Een welkomsttasje gevuld door Albert Heijn Oostvoorne met een hapje en een drankje en de wedstrijden konden beginnen.

De Rood en Oranje events waren wederom een daverend succes. Twee keer mochten de kinderen de baan betreden. Het bleef niet alleen bij de tennisbanen, ook op de nieuwe padelbanen werden de kunsten vertoond. In Groen en Geel werden, helaas dit jaar zonder publiek, mooie wedstrijden gespeeld. Sommige wedstrijden waren super spannend. Winst of verlies, iedereen bleef gelukkig zeer sportief. De finaledag op vrijdag stond in het teken van Pasen en tussen de wedstrijden door werden er eieren gezocht, geknutseld en gesmuld van al het lekkers dat we hebben gekregen van COOP Oostvoorne. 

Kortom, een toptoernooi met trotse winnaars die buiten een beker ook nog een cadeaubon van Cafetaria Oostvoorne hebben gekregen.

Dus dat wordt smullen voor de clubkampioenen Philinne Mulder (Oranje), Quinn Helbers (Groen), Sem Teichmann (Geel jongens enkel t/m 14 jaar) en Jimmy Rietdijk (Geel jongens enkel t/m 17 jaar).

Uit de krant

Uit de krant