Afbeelding

Nieuwe bloedstollende thriller van Esther Kreukniet

Algemeen 1.443 keer gelezen

Advocate Liza Kreest leidt een heerlijk leven in Kralingen en woont samen met haar dochter Kate. Ze verbergt een schimmig geheim uit haar verleden en heeft zich volledig op haar carrière gestort. Tegen al haar principes in begint ze een verhouding met haar cliënt. Ze wint de rechtszaak, maar kort daarna dumpt hij haar met een laffe smoes. Als hij een week later plotseling zelfmoord pleegt, beseft ze dat hier iets groters aan de hand is.

Ondertussen wordt ze scherp in de gaten gehouden door de mysterieuze Jung. Onverschrokken zet Liza haar zoektocht voort. Ze wordt op hardhandige wijze bedreigd en als haar dochter Kate ook nog ontvoerd wordt, moet Liza alles riskeren om haar terug te krijgen uit de klauwen van de criminele bende en ligt haar geheim alsnog op straat.

Zes jaar na het verschijnen van het alom geprezen boek En Passant, ligt er een nieuwe thriller van Esther Kreukniet klaar om uitgebracht (en gelezen) te worden.
Noblesse Oblige is een serie van zeven delen over zonde die omgebogen worden naar zeven deugden. In het boek staan diverse thema’s centraal, zoals verraad, het leven met een geheim, kind zijn van een gastarbeider maar ook de grenzeloze ambitie in het gesloten bolwerk van de advocatuur.

De pers over haar vorige thrillers:
“Mooi, spannend, respectvol en met een boodschap. Groot compliment [...] voor dit uiterst realistische verhaal!” Cees van Rhienen voor Hebban, vier sterren.
“Diepgang en spanning [...] een geweldig boek!” Vrouw Magazine – Telegraaf 
“Spannende pageturner...” Libelle
“Een geweldig vakantieboek...!” Margriet

Esther Kreukniet (1969) is copywriter en ondernemer. Eerder schreef ze de succesvolle thrillers Beau Ravage, Fac¸ade, Carte Blanche en En Passant. Ze is trotse moeder van haar zoon Bo (20) en woont samen met haar vriend Arthur in Rotterdam en Oostvoorne. Achtergrondinformatie over Noblesse Oblige, uitgewerkte thema’s, personages schetsen en meer over de schrijfster vind je op www.estherkreukniet.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant