Afbeelding
Gemeente Westvoorne

De Adviesraad Sociaal Domein

Algemeen 240 keer gelezen

De Adviesraad behartigt de belangen van en voor alle inwoners. Met hun adviezen willen zij eraan bijdragen dat iedereen in Westvoorne zo goed mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en een sociaal netwerk om zich heen heeft. Hun inbreng over wat goed gaat, maar vooral over wat beter kan, halen zij uit de Westvoornse samenleving. 

Westvoorne - De Adviesraad Sociaal Domein geeft als raad gevraagd en ongevraagd advies aan het college van burgemeester en wethouders over het gemeentelijk beleid in het sociaal domein. Het gaat hierbij om allerlei zaken die belangrijk zijn voor u als burger. 

Denk daarbij aan wonen, zorg, welzijn, werk, inkomen en jeugdbeleid. Deze zaken vallen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Participatiewet en de Jeugdwet.

De ASD vergadert in principe iedere maand en de vergaderingen zijn openbaar. Wilt u meer weten over de ASD, lees dan hier verder: www.westvoorne.nl/adviesraad-sociaal-domein of neem contact op met Marjolein van Bochove, ambtelijk secretaris van de Adviesraad Sociaal Domein op telefoonnummer (0181) 40 80 93 of via e-mail: gemeente@westvoorne.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant