Afbeelding

Gemeente Westvoorne zet vrijwilligers in het zonnetje

Algemeen 101 keer gelezen

Westvoorne - In Westvoorne zijn veel vrijwilligers actief, die in hun vrije tijd heel veel goede dingen doen voor bijvoorbeeld de voetbalvereniging, een verzorgingshuis of de buurt waar zij wonen. Het gemeentebestuur van Westvoorne waardeert het dat er in Westvoorne zo veel mensen zijn die zich op de een of andere manier dienstbaar en belangeloos opstellen voor onze samenleving.

Om uiting te geven aan deze waardering was het dit jaar weer de bedoeling om een feestelijke avond met een diner te organiseren in samenwerking met het Centrum Vrijwilligerswerk. De voorbereidingen daarvoor waren al gestart, maar de huidige situatie maakte dit nu evenals in 2020 ook in 2021 niet mogelijk.

Toch wilde het bestuur van de gemeente Westvoorne vrijwilligers in de gemeente Westvoorne in het zonnetje zetten. Eind november werd daarom een oproep gedaan om vrijwilligers aan te melden voor een attentie. In de week voor kerst en de eerste week van januari werden de aangemelde vrijwilligers bezocht door medewerkers van het Centrum Vrijwilligerswerk/Fijnjetezien en ontvingen zij een Fijnjetezien-tasje met daarin wat Fijnjetezien-gadgets en een vrij te besteden cadeaubon en wat lekkers. 

Natuurlijk hopen ze dat ze volgend jaar weer een vrijwilligersavond kunnen organiseren!

Uit de krant

Uit de krant