Afbeelding

VVD Voorne aan Zee kiest Aart Jan Spoon als lijsttrekker

Algemeen 128 keer gelezen

Voorne aan Zee - Tijdens de algemene ledenvergadering van VVD Voorne aan Zee is Aart Jan Spoon unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 23 november 2022.

Met Aart Jan krijgt de VVD Voorne aan Zee een lijsttrekker met veel ervaring in de politiek op ons eiland. Hij begon zijn politieke loopbaan in 1998 als VVD-woordvoerder ruimtelijke ordening in de gemeenteraad van Hellevoetsluis. Op dit moment is hij als wethouder voor deze gemeente onder andere verantwoordelijk voor de realisatie van Kickersbloem 3, werkgelegenheid en toerisme. Aart Jan, die naast zijn functie als wethouder ook tijd over heeft om zijn eigen akkerbouwbedrijf te runnen, kijkt vol ambitie en optimisme uit naar de aanstaande verkiezingscampagne. “Ik sta te trappelen om te beginnen en ben er trots op om als eerste lijsttrekker voor de VVD in Voorne aan Zee te starten. Drie prachtige gemeenten die al goed samenwerken en door de fusie samen nog beter op de toekomst zijn voorbereid.”

Het bestuur van VVD Voorne aan Zee is blij met de keuze van Aart-Jan als lijsttrekker. Volgens voorzitter Marja Roza-de Pijper is Aart-Jan de juiste persoon voor deze rol omdat “hij goed op de hoogte is van wat er speelt in de drie gemeenten op het eiland. Met zijn ervaring als raadslid en wethouder brengt Aart Jan de kennis en ervaring mee die we in de nieuwe gemeente hard nodig gaan hebben.”

Uit de krant