Samen met een vrijwilliger met de duofiets op pad!
Samen met een vrijwilliger met de duofiets op pad!

Fietsmaatjes Voorne aan Zee komend weekend op pad

Algemeen 722 keer gelezen

Voorne aan Zee - Op zaterdag 16 maart zullen 6 bestuursleden van Stichting Fietsmaatjes Voorne aan Zee op pad gaan om hun mooie project onder de aandacht te brengen van de inwoners van Voorne aan Zee. 

Fietsmaatjes Voorne aan Zee is vorig jaar gestart met 2 duofietsen en heeft als doel om mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen toch weer op pad te laten gaan met een vrijwilliger om zo weer van een fietstocht te kunnen genieten. Door de vele donaties kunnen zij inmiddels beschikken over een derde duofiets. Houd je van buiten zijn, kun je goed fietsen én wil je iemand anders hier ook van laten genieten? Zij koppelen vrijwilligers, die wel zelfstandig kunnen fietsen aan gasten die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Samen maken zij heerlijke fietstochten op een duofiets met elektrische trapondersteuning. Startlocatie is Oostvoorne. In wooncentrum De Leemgaarde zijn de duofietsen gestald.

Zaterdag vanaf 10:30 uur tot ongeveer 14:30 uur kun je ze voorbij zien fietsen door Voorne aan Zee. Ben je benieuwd of zij iets voor jou of wellicht een mede-inwoner kunnen betekenen? Stel je vragen aan hen en wellicht kun je binnenkort weer op de fiets stappen en genieten van onze mooie omgeving! Kijk voor meer informatie over de Fietsmaatjes op: www.fietsmaatjesvoorneaanzee.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant