Afbeelding

Vier Pasen bij Intratuin Rhoon: schuif aan en geniet met de hele familie!

Algemeen 456 keer gelezen

Rhoon - Het is bijna zover: Pasen! Dit jaar valt Pasen al op 31 maart. Kijk jij ook al uit naar al die gezellige paas- ontbijtjes, brunches, lunches en diners? In de winkel zijn zij er al helemaal klaar voor. Van de mooiste paasdecoraties tot een gezellige plek in het restaurant waar je al vanaf 29 maart gezellig kunt aanschuiven voor een heerlijke Paasbrunch, buiten de deur! Kom naar Intratuin en zorg ervoor dat jouw huis helemaal Pasen-proof is.

Nog geen plannen voor Pasen? Bij Intratuin Rhoon kun je reserveren een heerlijke Paasbrunch op 29, 30, 31 maart en 1 april. In het restaurant richten ze een ruimte in waar het Paasbrunch-buffet voor je klaar staat. Geniet van een uitgebreid buffet vol met luxe huisgemaakte gerechten zoals; American Pancakes, luxe minibroodjes, mini croissants, scrambled eggs, gekookt ei, koffie en thee en nog veel meer.

Verantwoorde producten

In het restaurant werken ze het liefst met ingrediënten van het seizoen, liefst uit de volle grond. Deze zijn namelijk vol van smaak en minder belastend voor het milieu. Naast de Paasbrunch kun je altijd genieten van heerlijke sandwiches, tussendoortjes, gebak en diverse warme gerechten. Reserveer snel jouw plekje en kom met Pasen naar Intratuin Rhoon en bezoek het restaurant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant