Afbeelding

Paasbrunch voor vrijwilligers Bibliotheek

Algemeen 471 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het was een bewolkte dag maar in Cultuurhuis Nieuwe Veste werden de vrijwilligers van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in het zonnetje gezet tijdens de Paasbrunch. Dit als blijk van waardering en als dank voor hun inzet voor de Bibliotheek en de inwoners uit Voorne aan Zee en Goeree-Overflakkee.

Woensdag 3 april 2024 vond de Paasbrunch plaats in Café Nieuwe Veste in Cultuurhuis Nieuwe Veste in Hellevoetsluis. Circa 100 vrijwilligers van de Bibliotheek waren aanwezig en daarmee was de horecagelegenheid gezellig druk. Directeur-Bestuurder Victor Thissen: “Vrijwilligers zijn het cement van de samenleving en doen belangeloos iets voor de ander. Ze maken de wereld mooier en dragen bij aan een soepele samenleving waarin we er voor elkaar en met elkaar zijn. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft 7 vestigingen, verdeeld over Voorne aan Zee en Goeree-Overflakkee. Zodoende werken wij jaarlijks met meer dan 200 vrijwilligers in allerlei functies. Naast een passende rol in een leuk team willen we onze groep vrijwilligers meer bieden. O.a. kunnen ze zich verder ontwikkelen met gratis cursussen en ze ontvangen een jaarabonnement van de Bibliotheek. Een paar keer per jaar spreken wij onze dank en waardering naar deze belangrijke groep mensen extra uit. Daar was deze brunch gisteren een goed voorbeeld van.”

Denk jij er ook wel eens aan om vrijwilliger te worden en je steentje bij te dragen aan de maatschappij? En wil je je graag bij ons team voegen? De Bibliotheek heeft verschillende openstaande vrijwilligersfuncties. Neem contact met ons op over de mogelijkheden via vrijwilligers@bzhd.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant