Noah Kompanje scoorde weer twee keer voor Rockanje en bracht daarmee zijn seizoenstotaal op 10 goals. (Archieffoto: Wil van Balen).
Noah Kompanje scoorde weer twee keer voor Rockanje en bracht daarmee zijn seizoenstotaal op 10 goals. (Archieffoto: Wil van Balen).

Rockanje krijgt geen pingels, OVV toont veerkracht

Algemeen 381 keer gelezen

Hoogvliet/Naaldwijk – Aan Rockanje werden in de uitwedstrijd bij Rijnmond HS maar liefst drie (!) duidelijke strafschoppen onthouden. De Oranjehemden kwamen nu niet verder dan 2-2. OVV maakte op bezoek bij Naaldwijk een 2-0 achterstand nog goed: 2-2.

‘Rijnmond had ook kansen,’ zag trainer Ad Reijtenbagh van Rockanje in Hoogvliet. ‘Maar als de bal drie keer op de stip kan en het gebeurt niet, hou je toch geen fijn gevoel over aan de wedstrijd.’ 

Genoegen
‘Dan moet je uiteindelijk maar genoegen nemen met een punt,’ aldus Reijtenbagh, die Noah Kompanje de 0-1 en de 2-2 zag scoren voor zijn ploeg. 

Bizar
Trainer René Breve sprak over twee bizarre momenten waardoor zijn ploeg op bezoek bij Naaldwijk op achterstand kwam. ‘De 1-0 valt uit een strafschop die gegeven wordt voor een schwalbe,’ aldus Breve. ‘Keeper Linber van der Horst doet niets, de tegenstander laat zich vallen, Linber krijgt geel en wij een pingel tegen. De 2-0 was een bizar mooie goal. Maikel Hagers schoof na rust in en stond gelukkig twee keer op de goede plaats zodat hij de assists van Pascal van Hulst binnen kon schieten.’

Thuis
Komende zaterdag speelt OVV thuis tegen Excelsior ‘20 en krijgt rockanje ZBVH op bezoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant