Afbeelding

DigiTaalhuis Voorne aan Zee heeft kwaliteit op orde!

Algemeen 497 keer gelezen

Voorne aan Zee - Eén op de acht mensen heeft moeite met schrijven, lezen of om digitaal zijn weg te vinden. Het DigiTaalhuis Voorne aan Zee helpt inwoners om deze basisvaardigheden te verbeteren. 

Op donderdag 11 april om 13.00 uur ontving het DigiTaalhuis Voorne aan Zee uit handen van wethouder Janneke Postma een officieel kwaliteitscertificaat van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet het DigiTaalhuis aan belangrijke kwaliteitsnormen.

Positieve beoordeling

DigiTaalhuis Voorne aan Zee scoorde op veel onderwerpen positief. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid. Met het certificaat heeft het DigiTaalhuis de bevestiging gekregen dat de functies, organisatie en diensten, op een juiste manier uitgevoerd worden en dat aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan. Het certificaat is vier jaar geldig.

Hulp bij taal en computers

DigiTaalhuis Voorne aan Zee bestaat uit verschillende (taal)organisaties die volwassenen uit Voorne aan Zee helpen met de Nederlandse taal en de computer. Ben of ken je iemand die wat extra hulp zou kunnen gebruiken? Bezoek dan de gratis spreekuren in een van de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Bekijk de tijden van het spreekuur op de website: www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl/leren/digitaalhuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant