Afbeelding

Voedselbankactie bij Plus Slingerland

Actueel 113 keer gelezen

Rockanje - Op vrijdag 14 – en zaterdag 15 december aanstaande wordt in de Plus Slingerland Supermarkt aan het Dorpsplein 22 in Rockanje een actie gehouden voor de Voedselbank in Spijkenisse. Vrijwilligers van de Voedselbank zullen het winkelend publiek folders en flyers overhandigen waarin de actie verder wordt toegelicht.

Aangezien de Voedselbank Rotterdam soms niet genoeg goederen wekelijks kan aanleveren, vult de Voedselbank Spijkenisse uit eigen noodvoorraad deze voedselpakketten voor de allerarmsten onder ons aan. Deze actie die tweemaal per jaar wordt gehouden, dient om deze noodvoorraad weer te vergroten.

De heren Leo en Huibert Slingerland van Plus Slingerland Supermarkt werken ook deze keer geheel belangeloos mee aan de actie; zij hebben tijdens de actiedagen een speciale stelling staan met artikelen voor de Voedselbankactie. Deze zijn maar liefst 10% afgeprijsd! Op vrijdag zijn de vrijwilligers van de Voedselbank van 09.30 tot 19.30 uur aanwezig en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Op zaterdag 15 december worden de ingezamelde goederen door de heren Tjallinks en Wolf van Voorne-Putten Verhuur & Events kosteloos naar de Voedselbank in Spijkenisse vervoerd.

De vrijwilligers van de Voedselbank Spijkenisse hopen van harte dat de inwoners van Rockanje massaal warm zullen lopen voor bovengenoemd initiatief en na afloop terug kunnen kijken op een geslaagde actie voor de slechtst bedeelden onder ons.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant