Fotografie: Jos Uijtdehaage
Fotografie: Jos Uijtdehaage

Bijzonder huwelijk, bijzondere datum

Actueel 92 keer gelezen

Oostvoorne . Normaal gesproken is december niet zo’n populaire maand om een huwelijk in te plannen, maar de twaalfde dag van de twaalfde maand in 2012 is wel weer een datum die heel veel geliefden ertoe beweegt om juist op die dag hun huwelijk te laten voltrekken.

Zo dachten Lodewijk Heystek en Adry Vellekoop er ook over. Vorige week woensdag traden Lodewijk en Adry op het gemeentehuis van Oostvoorne in het huwelijk en de belangstelling was enorm want bruid en bruidegom hebben in hun leven een buitengewoon grote kring van familie, vrienden en bekenden opgebouwd. Lodewijk Heystek is namelijk 73 jaar en zijn echtgenote Adry is 75.

Adry Vellekoop woont al 25 jaar in Oostvoorne, haar kersverse echtgenoot was tot voor kort woonachtig in Hoek van Holland, maar nu het stel een echtpaar is geworden komt Lodewijk bij Adry in Oostvoorne wonen. De twee hebben sinds drie jaar een vaste relatie, maar Adry en Lodewijk kennen elkaar al vanaf hun jongste jeugd, want ze zaten bij elkaar in de klas op de basisschool in ’s Gravenzande. Met wederzijdse zussen, broers, schoonzussen en zwagers vierde het echtpaar vorige week na de plechtigheid in het gemeentehuis aan de Hoflaan in kerstsfeer het zojuist voltrokken huwelijk bij Paviljoen De Meidoorn aan de Rockanjese Duinstraat. Adry en Lodewijk hopen op nog vele mooie en gelukkige jaren samen. Tekst: R.B.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant