Afbeelding

Careyn brengt zorg in de wijk terug

Actueel 189 keer gelezen

Careyn Zorg Thuis start in Oostvoorne met een lokaal georganiseerd, kleinschalig team. De bereikbaarheid én toegankelijkheid van thuiszorg voor de inwoners van Oostvoorne en omgeving wordt hierdoor beter georganiseerd.

Careyn is gaan werken met kleine teams als spil in de wijk; wijkteams die zelf regelen wat nodig is. Geen onnodige administratieve rompslomp, maar korte lijnen en snelle oplossingen. Zo krijgen de klanten snel de zorg die nodig is. De (wijk)verpleegkundigen kennen de omstandigheden in de wijk of buurt. Zij kunnen daarom ook preventief werken en snel reageren als het niet goed met iemand gaat. Binnen deze wijkteams werken verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen nauw samen met elkaar en andere zorgverleners, welzijnsorganisaties en woningbouwcorporatie. Meer informatie over Careyn Zorg Thuis is te krijgen via team Oostvoorne 06 – 53 67 96 71 of Careyn klantenservice 088 – 123 99 88.

Meer informatie
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant