Afbeelding

Mini hightea in Stuifakkers bij SWOR/Trefpunt Rockanje

Actueel 300 keer gelezen

Rockanje - Afgelopen zondag stond er bij SWOR/Trefpunt Rockanje een hele nieuwe activiteit op het programma, namelijk een mini hightea.

Deze ging vergezeld van licht klassieke muziek ten gehore gebracht door de bij de vaste bezoekers meer dan bekende accordeonduo Paula en Anny van Wanrooy, die zich deze middag van een hele andere muzikale kant lieten zien. Dat bleek onder andere doordat er heel veel vrolijke klassieke muziekstukken waren. Stukken als de Agentijnse tango amoroso van Piazzolla, de second waltz van Andre Rieu, gespeeld op piano en viool, maar ook prachtige Joodse muziek en de klassieke versie van a whiter shade of pale van Bach werden ten gehore gebracht. Heel speciaal was ook de Waltz Musette welke Paula en Anny speciaal mochten komen spelen bij de aankomst van de tour de France.

Ruim 80 ouderen uit Westvoorne genoten in zaal het Getij van een mooie combinatie, te weten prachtige etageres met heerlijke lekkernijen en de mooiste melodieen. Als verrassing hadden de zusjes Wanrooy ook nog eens hun dochters Rosiata en Juanita meegebracht zodat ook de piano niet onberoerd bleef.

Kortom een succesvolle activiteit, welke volgens de organisatoren zeker navolging verdiend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant