Afbeelding
Foto: pt

Ploegentijdrit: Primeur voor Oostvoorne!

Actueel 363 keer gelezen

Oostvoorne - Bijna vanaf het moment dat het idee werd gelanceerd en de mogelijkheid tot het rijden van een ploegentijdrit in het voorprogramma van de wielerprofessionals in de 34ste Profronde van Oostvoorne aan de doelgroep (bedrijven die hun wielerminnend personeel als ploeg een tijdrit willen laten rijden tijdens de Profronde) werd voorgelegd, regende het van de aanmeldingen. Binnen een mum van tijd was er op de beschikbare plaatsen ingetekend.

Hoe de deelnemende bedrijven de drie uitverkoren werknemers hebben geselecteerd, die straks in hun maximumversnelling over het selectieve parcours van Oostvoorne gaan razen, is 'intern' gebleven. Dat de bedrijfsteams van drie renners die op donderdag 9 augustus om kwart voor drie na de koers voor amateurs en voor de start van de dameskoers hun tijdritkwaliteiten gaan tonen er echter op gebrand zijn om het beste uit zichzelf naar boven te halen is boven alle twijfel verheven.

Spectaculair ploegwerk, treintjes, en geholpen en opgejaagd door elkaar nog sneller fietswerk dan normaal gaat ervoor zorgen dat het publiek tijdens de 34ste Profronde er een programmaonderdeel bij krijgt, dat meer dan de moeite waard is en dat garant gaat staan voor wielerspektakel van de bovenste plank. De teams rijden drie ronden over het parcours. Winnaar wordt de ploeg met de snelste tijd over drie ronden. De transponder, die door elk lid van de deelnemende ploegen wordt gedragen, garandeert een juiste en eerlijke tijdregistratie…

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant