Afbeelding

Pech voor het pontje: geef 'm uw stem!

Actueel 274 keer gelezen

Brielle - Afgelopen week is het fiets-/voetveer over het Brielse Meer vanwege een defect uit de vaart gegaan. Daarom is het nu nog belangrijker om een financiële bijdrage van de ANWB in de wacht te slepen.

Zoals elk seizoen zou het Geuzenveer in september nog de weekenden varen. Helaas is dat nu niet het geval wegens een kapotte keerkoppeling. Een reparatie is niet snel uit te voeren en zou ook een kostbare zaak zijn. Een investering die niet zinvol is, omdat het doel is vanaf seizoen 2020 elektrisch te gaan varen.

"We vinden het ontzettend jammer voor onze trouwe passagiers" zegt schipper Hans Slagter.  "Maar van de andere kant spreken we van geluk dat het aan het einde van het seizoen gebeurd is". "Het was eventueel nog een optie om in de herfstvakantie te varen, maar dat zal nu ook niet lukken".

Stem vóór 30 september a.s.
Om de elektrische voortstuwing van het Geuzenveer te realiseren, zijn op dit moment al diverse bijdragen toegezegd en ook gegeven op het pontje zelf. Dat is natuurlijk fantastisch en het zou nog mooier zijn om ook € 10.000,- uit het ANWB Fonds te krijgen.Daarom doet de Stichting Geuzenveer nogmaals een oproep om te stemmen. Dat kan tot 30 september via de site van de ANWB": www.anwb.nl/stemof via een verkorte link op de homepagina van www.geuzenveer.nl. Iederéén mag stemmen en na 30 september wordt per provincie één winnaar gekozen, die eind oktober bekend wordt gemaakt. Voor meer informatie over het Geuzenveer, ziewww.geuzenveer.nl of neem contact op via info@geuzenveer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant