Alexander Wagner scoorde voor OVV op bezoek bij koploper KethelSpaland. (Archieffoto: Wil van Balen).

Gehavend OVV pakt punt, Zwartewaal mist hardheid

Actueel 212 keer gelezen

Schiedam/Melissant - Een zwaar gehavend OVV bezorgde koploper Kethel/Spaland in Schiedam de eerste verliespunten door een 3-3 gelijkspel. Voor Zwartewaal duurde de wedstrijd opnieuw te lang. Melissant liep na rust weg naar 3-1.

Zonder Alexander Baartmans, Yoeri Bak, Rowen Bronwasser, Jules Kroef (allen geblesseerd) en Stony van den berg (werk) bleef OVV bij KethelSpaland knap overeind.

Achterstand
De ploeg van trainer Rob vuik trok een 3-1 achterstand recht en had in de slotfase nog de beste kansen op de volle winst. 'Jimmy Fenijn, Charlie Bassant en Jeroen van Geest deden het als vervangers van onze geblesseerden uitstekend,' zag Vuik in Schiedam. 'Dat geeft vertrouwen. Onze basis is vrij smal, maar er staan toch goede krachten klaar om blessures op te vangen.'
Pascal van Hulst (strafschop 1-1), Alexander Wagner (3-2) en André Breinburg (3-3) bezorgden OVV met hun treffers een punt.

Hardheid
Zwartewaal mist nog steeds de hardheid om twee helften lang te presteren. 'De ploeg is nog zo jong,' aldus trainer Ron Klein. 'In de eerste helft wordt er steeds goed partij geboden. Maar in de tweede helft is de pijp leeg en drukt de tegenstander steeds door.' Joël Kroon redde de eer voor Zwartewaal in de met 3-1 verloren wedstrijd in Melissant.