Afbeelding

Veilig Verkeer Nederland biedt verkeerseducatie online aan

ma 6 apr 2020, 14:25 Actueel

Veilig Verkeer Nederland speelt pro-actief in op de crisis door verkeerseducatie online aan te bieden. Sinds ze vanaf 18 maart verkeerslessen voor groep 4 t/m 8 online presenteren op vvn.nl/verkeersles-thuis, zijn dit de meest bezochte pagina's op de website.

Er kwamen vanaf 18 tot 23 maart 3.379 unieke bezoekers naar de VVN website, waarvan zo'n 70% voor het eerst de website bezocht. De online Opfriscursus (https://opfriscursus.vvn.nl/v/start) bestemd voor de meer ervaren verkeersdeelnemers en de pagina 'Test je kennis' (https://vvn.nl/test-je-kennis), staan in de top 10 van best bezochte pagina's.

Nadat de overheid haar maatregelen heeft gecommuniceerd zal Veilig Verkeer Nederland in de week van 20 april met name richting basisscholen en organisatoren nadere informatie geven ten aanzien van de voortgang van verkeerseducatie, ouderparticipatie en de voorbereidingen rondom het VVN-Verkeersexamen. Zij zetten momenteel alles op alles om de verkeerswerkboeken versneld om te zetten naar digitaal om dit vervolgens te kunnen aanbieden aan de basisscholen die in het bezit zijn van een licentie voor de VVN Verkeersmethode en die behoefte hebben aan digitale materialen. Zij hechten er waarde aan dat verkeerseducatie zoveel als mogelijk is, kan worden gecontinueerd.

Uit de krant