Afbeelding

Randstedelijk Mannenkoor in de Stuifakkers

Actueel 157 keer gelezen

ROCKANJE - Het was weer een gouden greep met het Welzijnprogramma van het Gemeentelijk Trefpunt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Werkgroep Ouderen Rockanje ( S.W.O.R. ) Donderdagavond 28 Maart was het Randstedelijk Mannenkoor uit Spijkenisse o.l.v hun vaste Dirigent / Pianist Arjan van Breukhoven met medewerking van de jeugdige fluitiste mej. Dimphy van der Bas weer op bezoek met een geweldig concert, nu in het restaurant “De Branding “ van het woonzorgcentrum “De Stuifakkers “ in Rockanje.

Dit uit 80 mannen bestaande koor opende het concert met medewerking van de fluitiste met het indrukwekkende How Great Thou Art, gevolgd door Amezing Grace en Battle Hymn. Een fluitsolo met Piano begeleiding van het nummer Winter van de beroemde componist A.Vivaldi. het programma voor de pauze werd afgesloten met o.a. Memory en het overbekende Pelgrimskoor.

Het zou te veel worden om alle gezongen nummers van dit concert te vermelden, maar enkelen moeten toch genoemd worden, zoals het Wolgalied, en de tweede fluitsolo Humoresque van Dvorak en de medley van oude Nederlandse liedjes waaronder Mijn Nederland. Het concert werd afgesloten met een Medley van Vera Lynn liederen. Voorgaande SWOR / Trefpuntavonden waren op 7 Maart met het Loodsenkoor “De Maese Sangers “ uit Maasluis met een groot gevarieerd programma van zeemansliedjes, een maand daarvoor was er een optreden van de bekende zangeres Elly Lockhorst op woensdag 6 Februari. De eerstvolgende De SWOR / Trefpuntavond is op Woensdag 17 April met een optreden van de bekende Rotterdamse zanger Hans Somers. De overige SWOR activiteiten zoals klaverjassen, bingo, DVD muziekavonden, koffiemiddagen, soos / spelletjes, handwerken, ijsmiddagen enz. kunt u vinden in het Maandblad “De Zandkorrel “

Uit de krant

Uit de krant