Afbeelding

Asieldier in de spotlights: Amelie

Actueel 92 keer gelezen

Regio - Amelie heeft er aan het einde van het jaar nog een verhuizing op zitten. Zij komt namelijk van het Dierenbeschermingscentrum in Limburg en is samen met nog eens 7 katten naar het Dierentehuis in Vlaardingen verhuisd.

De eerste 6 katten hebben niet langer dan twee weken hoeven doorbrengen in onze opvang! Maar Amelie gunt zichzelf ook een mooie toekomst en hoopt dat 2016 haar jaar wordt. Nog 1 verhuizing heeft zij daarvoor over. Er is helaas niet veel over haar achtergrond bekend omdat zij als vondeling in het dierenopvangcentrum in Limburg terecht is gekomen. Tot nu toe komt ze bij ons over als een iets verlegen, maar wel heel lieve dame. Eenmaal gewend komt ze graag knuffelen. Ze kan zichzelf ook prima vermaken en is geen enorme aandachtstrekker. Een druk huishouden past waarschijnlijk niet echt bij haar. Wie helpt Amelie haar goede voornemen waar te maken en helpt haar aan een warm en gezellig huisje? Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 010-434 5335.

Dierenbescherming Rijnmond vangt dieren op in haar zes dierenopvangcentra, helpt dieren in nood en haalt zwervend aangetroffen dieren op met haar dierenambulances. De dierenambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp aan dieren in nood via 0900-112 00 00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant