De feestelijke opening van de Kick-Off in Bravo (Foto: Jos Uijtdehaage)
De feestelijke opening van de Kick-Off in Bravo (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Super geslaagde Kick-Off van Team Jeugd in Bravo

Actueel 247 keer gelezen

Brielle - Sprakeloos....! Ken je die dagen...dat je het juiste woord er niet voor kan vinden? Zo voelde Team Jeugd zich na afgelopen zondag! Zondag was de 1ste editie van de Kick-Off van Team Jeugd. Meerdere workshops en verschillende fun activiteiten stonden heel de middag klaar voor de jeugd uit Brielle, Westvoorne en Rozenburg, waar ze gratis aan deel mochten nemen. Alle workshops zaten vol, zelfs zo vol dat er soms vele deelnemers op de wachtlijst stonden!

Tijdens deze Kick-Off waren er verschillende workshops; freerunnen, graffiti, hip hop, fotografie, dj, cartoon tekenen, gitaar, musical en game design.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers, waarvoor heel veel dank! De vakkrachten die het enthousiasme van hun talent heel graag willen overdragen. De sponsoren waren TMB Sounds, Joke Bode en Martine Kapaan, Muziekschool Voorne, Albert Heijn Brielle en Primera Brielle.

Houd de website www.teamjeugd.nl goed in de gaten, want de workshops die zondag voorbij zijn gekomen zullen dit seizoen in omliggende gemeentes aangeboden worden in de vorm van een cursus!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant