Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Clint van der Harg van Beach West

Actueel 2.222 keer gelezen

Rockanje – Dit jaar is het vijf jaar geleden dat Clint van der Harg van start ging met Beach West aan de Tweede Slag. Een gezellig restaurant, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat en waar je bovendien ook nog eens buitengewoon lekker kunt eten.

Clint is wat je noemt een echte 'self-made' horecaman met meer dan 15 jaar ervaring in het horecavak. Hij begon zijn loopbaan als afwashulp, werkte zich steeds verder omhoog en is inmiddels dus al weer vijf jaar de trotse eigenaar van Beach West. "In de horeca heb ik me vanaf het begin af aan thuis gevoeld.', vertelt Clint. "Het is echt mijn ding. Het was dan ook altijd al een droom om een eigen zaak te beginnen. Die kans kreeg ik vijf jaar geleden. Dit pand stond toen al geruime tijd leeg en doordat ik in deze buurt werkte en de mensen kende, wist ik ook waar vraag naar was. Een restaurant met ruime en vaste openingstijden had mijns inziens echt toegevoegde waarde. Alles is toen gelijk helemaal verbouwd tot een restaurant waar je niet alleen lekker kan eten, maar ook heerlijk kan loungen, waar je in de zomer lekker op het terras kunt zitten en in de winter warm en gezellig binnen bij de open haard kunt vertoeven. "

Kwaliteit en serviceOok over het eten had Clint bepaalde ideeën en heeft die ook waargemaakt. "Ik ga liever voor topkwaliteit dan voor een lage prijs. Zo is al ons rundvlees van de 'Black Angus'. Een runderras dat bekend staat om het goede vlees, de kwaliteit en de smaak. Onze kaart gaat van vlees en vis, maar ook vegetarisch, tot aan pasta's en salades. En dat alles voor zeer betaalbare prijzen. Een goede chef-kok is ook heel belangrijk en ook die heb ik in huis. Verder vinden wij service en gastvrijheid ook heel belangrijk. Zo kunnen bij ons ook elektrische fietsen opgeladen worden en zijn honden ook van harte welkom."

Evenementen en feestjesOok voor bedrijfsuitjes, verjaardags- en bruiloftsfeestjes kan men bij Beach West terecht. De zaak biedt hiervoor een scala aan mogelijkheden. Bovendien kan dit al voor 5,50 euro per persoon per uur. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken, dan kan onder het genot van een kop koffie samen met u uw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of trouwfeest tot in de puntjes worden geregeld.

De PaddestoelWie kent niet De Paddenstoel? Dat zullen er maar weinigen zijn. Velen van ons kochten er dan ook al in onze jeugd een ijsje bij mooi weer. De Paddestoel ligt pal naast Beach West en Clint heeft deze er onlangs bij gekocht. Clint heeft er plannen mee, maar moet deze nog uit gaan werken. Vooralsnog blijft de Paddestoel dus gewoon zijn functie behouden en is de continuïteit ervan gewaarborgd. 

JubileumZoals gezegd is het komende jaar dus een jubileumjaar bij Beach West vanwege het vijfjarig bestaan. Daarom is er iedere maand een nieuwe aanbieding in het restaurant. November wordt de 'biefstuk maand' en dan kun je een overheerlijke biefstuk eten met brood en jus voor slechts 10,50 euro per persoon. Uiteraard is deze ook van de 'Black Angus'. Hou voor de maanden erna de website en hun facebookpagina in de gaten, want iedere maand is er een andere aanbieding.

Contactgegevens
Beach West is te vinden bij de parkeerplaats aan de Tweede Slag in Rockanje. Ze zijn in de winterperiode (vanaf 1 november) geopend op vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur. In het zomerseizoen (vanaf maart/april) zijn ze zeven dagen in de week geopend. Tel. 0181-407524. Website: www.beachwest.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant