Terrence van Noord had met 3 goals een flink aandeel in de 11-0 monsterzege van OVV op SV Simonshaven. * Foto: Wil van Balen.
Terrence van Noord had met 3 goals een flink aandeel in de 11-0 monsterzege van OVV op SV Simonshaven. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Ondanks zege met dubbele cijfers grijpt OVV mis

Actueel 446 keer gelezen

Oostvoorne - Met een 11-0 zege op SV Simonshaven benaderde OVV de vorm die het etaleerde in de tweede ronde van de competitie toen Spartaan '20 met 14-1 werd weggevaagd. Toch greep de ploeg van trainer Rob Vuik mis. De eerste periodetitel ging naar BZCZuiderpark dat moeizaam won bij WCR: 1-2.

'Jammer, maar de competitie is nog lang,' bleef Vuik nuchter na de voor OVV verkeerd uitgepakte ontknoping in de eerste periode. 'Over twee weken weten we meer. Dan hebben we de wedstrijden tegen Vierpolders en BZCZuiderpark gehad en weten we echt hoe de krachtsverhoudingen in deze klasse liggen. We zijn al titelfavoriet vanaf de start van de competitie en we willen die rol ook zeker waar maken.'

Geen partij
Als staartploeg was het arme SV Simonshaven afgelopen zaterdag geen partij voor OVV dat voor eigen publiek vol gas gaf om optimaal te profiteren van een mogelijke misstap van koploper BZCZuiderpark bij WCR. Terrence van noord en Stony van den Berg groeiden met beiden drie goals uit tot een plaag voor de defensie van de bezoekers. Yoeri Bak, Pascal van Hulst, Jules Kroef en zelfs de verdedigers Robin Dijkman en Jeroen van Geest deelden in het doelpuntenfeestje dat OVV aan de eigen Zwartelaan vierde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant