Afbeelding
Foto: PR

Kom eens langs bij Scouting Geysendorffer!

Actueel 377 keer gelezen

Oostvoorne - Iedere zaterdag beleven de jeugdleden van Scouting Geysendorffers iets nieuws, spannends, uitdagends, en avontuurlijks en spelen ze allerlei leuke spellen spelen in de buitenlucht. De waterscouts zijn gedurende het vaarseizoen ook veel op het Brielse Meer te vinden waar ze roeien, wrikken en leren zeilen en hierbij zelfs een erkend zeildiploma (CWO) kunnen halen. Naast de wekelijkse opkomsten op de zaterdagen, hebben alle speltakken ook regelmatig regionale wedstrijden en gaan ze met elkaar op kamp.

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.

Een keertje gezellig meedoen met een van onze speltakken? Dat kan! Kom gezellig langs op de Open Dag van de Welpen of Waterscouts op zaterdag 20 januari! (natuurlijk zijn ouders/verzorgers ook van harte welkom). 

Het programma van de Welpen is bedoeld voor jongens en meisjes tussen de 6 en 11 jaar. Vrijwel iedere zaterdag komt deze speltak van 13.45 tot 16.00 uur bij elkaar. Het programma van de waterscouts is bedoeld voor jongens en meiden van 10 tot 15 jaar en zal deze zaterdag van 11 tot 15.00 uur plaatsvinden. Beide speltakken zullen zaterdag 20 januari te vinden zijn bij het clubhuis gelegen op een prachtige locatie in het duingebied van Westvoorne gelegen aan het uiteinde van het Grenspad (u kunt parkeren op de Berkenrijsweg in Oostvoorne).

Heeft u nog vragen over deze scoutingvereniging, of wilt u op een andere zaterdag langskomen, neem dan gerust even contact op via hun mail adres: info@scoutingwestvoorne.nl

Ook op de website www.scoutingwestvoorne.nl is veel informatie over hen te vinden, waaronder een routebeschrijving naar het clubgebouw.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant