Afbeelding
Foto: TechniekBeeldbank.nu
vacature

Manufacturing technician(Proces Operator) 5-ploegendienst

Actueel 272 keer gelezen

Europoort - Indorama Ventures Europe B.V. is onderdeel van Indorama Ventures Public Company Limited (IVL) met het hoofdkantoor gevestigd in Bangkok, Thailand. IVL is 's werelds grootste producent van PET en actief in 25 landen (75 locaties) verspreid over Europa, Afrika, Azië, Latijns- en Noord Amerika. Indorama Ventures is de grootste producent van PET voor verpakkingsdoeleinden. PET is 's werelds meest toegepaste recyclebare plastic en kent talloze toepassingen in verpakkingsmateriaal, zoals de bekende frisdrank- en waterflessen.

Indorama  beschikt in het Rotterdam Europoort-gebied over een productielocatie met drie fabrieken en één Utilities plant. Op de locatie van 50 hectare wordt het polymeer Poly Ethyleen Tereftalaat (PET) geproduceerd in twee fabrieken met een totale capaciteit van 410.000 MT. Verder wordt er de belangrijkste grondstof voor PET geproduceerd in de PTA fabriek met een capaciteit van 630.000 MT. 

Voor deze locatie wordt een Manufacturing technician (Proces Operator) 5-ploegendienst gezocht. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het besturen en bewaken van de processen met behulp van de allernieuwste besturingssystemen. Op basis van een vijfploegendienst, zijn de proces operators permanent op de fabrieken (2 PET plants) aanwezig. Je werkt in een team georiënteerde ploeg waarbij je, met oog op het gebruik van de kwaliteitssystemen, verbeteringsprocessen ondersteunt. Kijk hier voor meer informatie over de vacature.  Je kunt via die link ook direct solliciteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant