Lichtjestocht voor Sophia Kinderziekenhuis | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl

Lichtjestocht voor Sophia Kinderziekenhuis

  •   75 keer gelezen   Actueel

Rockanje - Op 22 februari zal er door de leerlingen van BVS en REMIX een lichtjestocht gehouden worden ter afsluiting van de gezamenlijke projectweken met als thema 'licht'.

De scholen hebben samen een goed doel gekozen waarvoor gedurende dit hele schooljaar geld in gezameld wordt. Dit jaar is het goede doel het Sophia Kinderziekenhuis.Rond de Kerst waren er al diverse acties, zoals de verkoop van Kerstspulletjes, zingen van Kerstliedjes, een verloting en het inzamelen van flessen met statiegeld.

Project licht
Van 5 t/m 22 februari wordt er dagelijks in alle groepen gewerkt over een thema wat met licht te maken heeft. Zo werken de kleuters over zon, maan en sterren. In groep 5 wordt gewerkt over licht in de kunst en groep 8 werkt over licht in de toekomst.

Onderdeel van de projectweken is ook dat de leerlingen van alle groepen kleine zogeheten prikcadeautjes inzamelen voor patiëntjes van het Sophia Kinderziekenhuis.

Lichtjestocht
Op 22 februari is er vanaf 18.30u een kijkavond voor ouders en belangstellenden. Op deze avond is in de groepen te zien wat de kinderen allemaal gedaan hebben rond het thema licht. De avond wordt afgesloten met een lichtjestocht door Rockanje. Alle leerlingen lopen met een eigengemaakte lampion in optocht van de school aan de Dwarsweg naar de Hoogvlietlaan, Alardusdreef en via de Prunuslaan weer terug.

De BVS en REMIX hopen op een grote opkomst op deze avond, ter afsluiting van een gezamenlijk project voor het goede doel.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>