Afbeelding
Foto: PR

Winteruitvoeringen van Ons Genoegen

Actueel 484 keer gelezen

Rockanje - Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart a.s. geeft Muziekvereniging Ons Genoegen haar jaarlijkse winteruitvoeringen in SCC De Merel te Rockanje. Het belooft een zeer afwisselend programma te worden met optredens van de jeugd, de twirl, het combo en natuurlijk de drumband en het orkest.

Even een beknopte samenvatting van wat u mag verwachten; een heuse "Bongo-Battle" wordt er uitgevoerd door de jeugdslagwerkgroep. De drumband zit vol met "Adrenaline" en speelt een "African Groove". Het combo laat "Beauty and the Beast" horen en u vervolgens de "Libertango" dansen. En het orkest brengt onder andere de geschiedenis van de stad "Elburg" ten gehore, gaat "in 80 dagen de wereld rond" en neemt u mee langs diverse films en musicals. Uiteraard staat er nog veel meer op het muzikale programma, met in de pauze weer de gebruikelijke verloting met prachtige prijzen, dus mis het niet!

De aanvang is 19:30 uur en de zaal gaat vanaf 19:00 uur open. Losse kaarten kosten € 7,50 per persoon. (Donateurs van onze vereniging hebben recht op 2 vrijkaarten.) Reserveren is aan te bevelen, want vol = vol! U kunt uw plaatsen reserveren via concert@onsgenoegenrockanje.nl o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer, het aantal kaarten en uiteraard welke avond u wenst te komen. Ook telefonisch reserveren kan. Op maandag 5 en 12 maart tussen 18:30 en 19:30 uur via telefoonnummer 0181-404481.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant