WeekbladWestvoorne.nl - Kletsen en herinneringen ophalen bij 'De Meidoorn'
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Vijftien reünisten van de 'Overbos eerste klas van 1948' kwamen afgelopen zaterdag in De Meidoorn bij elkaar. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Vijftien reünisten van de 'Overbos eerste klas van 1948' kwamen afgelopen zaterdag in De Meidoorn bij elkaar. * Foto: Jos Uijtdehaage. (Foto: Jos Ujitdehaage)

Kletsen en herinneringen ophalen bij 'De Meidoorn'

  •   171 keer gelezen   Actueel

Rockanje – Waar anders dan in het geliefde duinlandschap waar ze hun jeugd doorbrachten, moest de plek staan waar ze elkaar na zeventig jaar weer zouden zien en spreken?

In paviljoen De Meidoorn aan de Rockanjese Duinstraat kwamen de leerlingen die zeventig (!) jaar geleden bij elkaar zaten in de eerste klas van de lagere school (nu groep 3 van de basischool) Het Overbos uit Oostvoorne bij elkaar.

Vriendschap
Nelly van Toledo, Nely Padmos, Rina Langendoen en Corrie van der Velde (allen 76) werden hartsvriendinnen op de lagere school in 1948 en verloren elkaar sindsdien nooit meer uit het oog. Het 70-jarig jubileum van hun vriendschap was een mooie aanleiding om zoveel mogelijk klasgenoten van destijds mee te laten delen in de viering van die mijlpaal. Dus namen 'Nely en Nelly' het initiatief bij de zoektocht naar de woon- en verblijfplaatsen van de voormalige klasgenootjes.

Reünie
Het resultaat was dat er afgelopen zaterdag maar liefst vijftien 'stevige zeventigers' van de eerste klas van de Overbosschool uit 1948 elkaar in De Meidoorn troffen. Heel wat afgekletst en gelachen. Vier uren waren eigenlijk te kort om alle herinneringen op te halen en de kennismakingen te vernieuwen. Genoten werd er volop!

Foto: Jos Uijtdehaage

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>