Het waren hele geslaagde en vooral ook gezellige dagen!
Het waren hele geslaagde en vooral ook gezellige dagen! Foto: PR

Opa en Oma dagen op peuteropvang de Peuterhof

Actueel 467 keer gelezen

Oostvoorne - Op 11, 12 en 13 april waren op alle oma's en opa's van de peuters welkom op de Peuterhof in Oostvoorne voor de opa en omadagen.

Bij binnenkomst vertelde Puk (de knuffelpop) dat hij zijn koffer was verloren in het bos. Gelukkig had hij gekleurde lintjes om de bomen gehangen! Daarmee konden de peuters de opa's en oma's de weg wijzen. Een geel lintje betekende dat er rechtdoor moest worden gelopen, de neus van de peuters was daarbij ook geel geschminkt zodat de richting echt beleefd kon worden. De kinderen hadden het spelletje al snel door, enthousiast renden ze naar het volgende lintje. Onderweg warenn er een aantal spelletjes. De opa's en oma's maakten kennis met het kringliedje en de peuters konden koekhappen. Op de terugweg werd gelukkig de koffer van Puk gevonden, hier zaten allemaal foto's van de lente in gemaakt door Puk!

Bij de Peuterhof aangekomen was er tijd om even iets te drinken. In het lokaal konden de peuters samen met de opa's en oma's kennis maken met de Wiskids activiteiten (spelenderwijs rekenen) zoals patronen herkennen, meten, wegen, vergelijken en sorteren. Uiteindelijk werd er buiten nog een zoek spelletje gedaan. Als afsluiting werd er een kringetje met jongens en meisjes, maar ook met juffen en grootouders gemaakt! Het waren geslaagde dagen waarbij de opa's en oma's konden zien hoe hun kleinkinderen spelenderwijs leren op peuteropvang de Peuterhof.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant