Ademloze aandacht voor de voorstelling die vorige week vrijdagochtend voor de peuters op het Zomerfeest van Tinte werd gegeven. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Ademloze aandacht voor de voorstelling die vorige week vrijdagochtend voor de peuters op het Zomerfeest van Tinte werd gegeven. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Jong en oud vieren het zomerfeest van Tinte 2018 weer massaal

Actueel 411 keer gelezen

Tinte – Het zit er weer op in Tinte. De 29ste editie van het Zomerfeest dat inmiddels in den lande bekender is dan de kleinste dorpskern van Westvoorne zelf, was er vorige week donderdag, vrijdag en afgelopen zaterdag eentje met zonovergoten weer en de ontspannen, vrijblijvende sfeer waarop Tinte patent lijkt te hebben.

Met maar liefst drie podiums en een feestterrein vol activiteiten, kwamen de feestgangers tijd en ogen tekort om alles wat er op de weide aan de Lodderlandsedijk plaatsvond, goed te volgen. Met een programma met als thema 'local heroes' trapte het Zomerfeest van Tinte 2018 vorige week af. Het vrijdagprogramma was gewijd aan soul en funkmuziek. En natuurlijk kwam de jeugd, de familie als doelgroep voor het Zomerfeest indachtig, weer uitgebreid aan zijn trekken. Met onder andere de Liptease Big Band en de Dare Devils in de grote tent, kreeg het Tintese Zomerfeest 2018 een meer dan passende apotheose.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant