Judoclub Ichikan sloot vorige week vrijdag een mooi seizoen af op het strand van Rockanje.
Judoclub Ichikan sloot vorige week vrijdag een mooi seizoen af op het strand van Rockanje. Foto: PR

Judoclub Ichikan sluit seizoen af op het strand

Actueel 485 keer gelezen

Rockanje - Op vrijdag 6 juli was er voor alle leden van judovereniging Ichikan van 19:00 tot 20:30 uur een strandtraining op het badstrand van Rockanje om het seizoen sportief af te sluiten.

Normaal hoop je op een warme en vooral droge avond. De laatste weken scheen de zon in overvloed, zo ook op vrijdagavond. Het was zweten en zwoegen voor de kinderen in het zware mulle zand.

Opkomst
Een geweldige opkomst van ruim 30 kinderen zorgde ervoor dat er veel toeschouwers waren. Naast alle papa's, mama's, opa's en oma's, waren er menig wandelaars die even bleven staan om deze Ichikanjers te bewonderen.

Estafette
Wat was het leuk met verschillende spellen op het zand en in het water. Zo deden de kinderen een estafette, werd er touw getrokken aan een handdoek, deden de kinderen verschillende balanceer- en acro-oefeningen en werden er natuurlijk de nodige judo partijtjes gedaan.

Duik
Na anderhalf uur waren de meeste kinderen moe maar voldaan en deden ze met deze zomerse temperaturen natuurlijk een verfrissende duik in de zee! Judovereniging Ichikan wenst alle kinderen en ouders een fantastisch zomervakantie toe!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant