Afbeelding
Foto: Pixabay

Kom jij ook naar het Sport & Safety Evenement?!

Actueel 278 keer gelezen

Oostvoorne - Op 16 augustus vindt tussen 9.00 en 14.00 uur het Sport & Safety Evenement plaats bij MFC De Meander in Oostvoorne. Samen met een aantal enthousiaste organisaties en bedrijven organiseert de gemeente deze sportieve en leerzame dag voor kinderen vanaf 6 jaar. Ouders en grootouders zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Er zijn echt heel veel leuke activiteiten. Zo staat er in de sporthal een springkussen, je kunt je laten schminken, een brandweerparcours volgen en geblindeerd de nooduitgang zoeken. In het zwembad ligt een speeleiland met haaien. Op het parkeerterrein staat de dieren-ambulance, je kunt er op de foto op een politiemotor, poffertjes eten, blusspelletjes doen, een frituurbrand blussen en een rondrit maken met een brandweerwagen.

Kaarten

Kaarten voor dit evenement zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de kassa van de Meander, Vlinderslag 3 in Oostvoorne. Een kaartje kost € 6,00 per kind. Als je je vóór 16 augustus inschrijft via de balie bij de Meander kost een kaartje € 5,00. Tot 14.00 uur zijn er activiteiten in de sporthal en op het parkeerterrein. De activiteiten in het zwembad zelf stoppen iets eerder (om 12.00 uur). Wil je aan het zwembadonderdeel deelnemen dan is inschrijven van te voren en minimaal een A-diploma verplicht.

Organisaties

Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. Dankzij de vrijwillige inzet van de volgende organisaties kan het Sport en Safety Evenement worden georganiseerd: S.F.S Rental B.V., Brandweer Gemeente Westvoorne, Albert Heijn Oostvoorne, Politie Brielle, Dierenambulance Zuid-Holland-Zuid, Seth Poffertjes, Ballon Event Maasdam en Trouwservice Wendy.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant