Aanwinst Wouter Besters scoorde twee keer voor OVV In het bekerduel bij Rockanje. * Foto: Wil van Balen.
Aanwinst Wouter Besters scoorde twee keer voor OVV In het bekerduel bij Rockanje. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen.

OVV op Drenkeling in bekerduel te sterk voor Rockanje

Actueel 421 keer gelezen

Rockanje - OVV toonde zich afgelopen zaterdag in het bekerduel op sportpark Drenkeling een maatje te groot voor gastheer Rockanje. De Oostvoornaars wonnen met 0-6.

Daarmee bleef de score één goal achter op de zege die OVV vorig jaar boekte, toen Rockanje ook tegenstander was in het bekertoernooi.

Minder
'Maar ik geloof niet dat ons elftal er minder op is geworden,' vond OVV-trainer Rob Vuik na afloop. 'Pascal van Hulst, vorig jaar onze topscorer, Yoeri Bak en Timo Lemmens waren er nog niet bij. Maar de anderen hebben het uitstekend opgepakt. Voor mijn gevoel gaat het tot dusver nog iets te makkelijk voor ons in de voorbereiding. De competitiestart is nog wel wat weken weg, maar ik weet nog niet hoe de ploeg zich houdt als de tegenstand wat serieuzer wordt.'

Ingecalculeerd
'Een nederlaag tegen OVV was ingecalculeerd,' sprak elftalleider Richard Venneker van Rockanje na afloop. 'Onze ploeg is in opbouw. Maar ik heb al goede dingen gezien in ons spel.'

De goals van OVV kwamen van de van Hellevoetsluis overgekomen spits Wouter Besters (0-2 en 0-4), Stony vd Berg (0-1), Jules Kroef (0-3), Alexander Baartmans (0-5) en de aan de Zwartelaan teruggekeerde Brandon Taylor (0-6).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant