Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage
Uw lokale ondernemer

Berg & Berg

Actueel 370 keer gelezen

Van gordijnen tot vloeren tot in de puntjes geregeld!

Rockanje - Berg & Berg Rockanje is gevestigd in een fraai winkelpand aan de Molendijk 2. Hun interieurspecialisten onder leiding van Gerrit Versluis zorgen er al jaren voor dat alles van gordijnen tot vloeren tot in de puntjes geregeld is.

Berg & Berg is een zelfstandig bedrijf dat onderdeel is van een samenwerkingsverband van 17 andere bedrijven in Nederland. Berg & Berg is gespecialiseerd in de volledige aankleding van het huis. "Doordat we lid zijn van de Binnenhuisadviseurs en handelen onder de naam Berg & Berg, kunnen we naar buiten treden als professionals, maar houden we toch ons dorpskarakter en leveren de service die daarbij past," zegt Gerrit Versluis.

Gordijnen

"Gordijnen behoren tot een van onze belangrijkste productgroepen, de raambekleding" vervolgt Gerrit. "Wij presenteren het betere niveau en we verkopen toonaangevende merken als Kendix en De Ploeg. Maar het gaat verder dan verkopen alleen. We adviseren in de soort textiel, maar ook de manier van ophangen. Hier in de winkel zijn de gordijnen ook op verschillende manieren geshowd, zodat onze klanten goed kunnen zien wat ze mooi vinden en welke confectie bij de stof past. Het personeel komt bij mensen thuis de maten opnemen, de gordijnen worden op maat gemaakt in de winkel en vervolgens wordt het allemaal netjes opgehangen. We leveren graag volledig werk. Dat verwachten mensen ook van ons."

Binnenzonwering

Naast gordijnen levert Berg & Berg ook binnenzonwering. "Houten shutters en jaloezieën zijn erg populair," vervolgt Gerrit. "Wij zijn dealer van o.a. Jasno en Luxaflex. Die laatste levert het powerview systeem. Dit is een op afstand aanstuursysteem voor Luxaflex producten welke zelfs met je smartphone via wifi te bedienen is. Super handig natuurlijk als je er bijvoorbeeld niet bij kunt of als je heel erg veel ramen in je huis hebt." Vloeren Verder verkoopt Berg & Berg ook vloeren en vloerkleden. "Vooral PVC-vloeren met de laatste trend in visgraatvloeren in diverse soorten, maten en kleuren worden erg veel gelegd op het moment," zegt Gerrit. "PVC is stiller dan laminaat, natuurgetrouwer en ook bijzonder geschikt voor vloerverwarming." Uiteraard geldt ook voor de vloer dat alles gemeten, gemaakt en geplaatst wordt door de professionals van Berg & Berg. Daarnaast zijn er in de winkel ook verschillende soorten tapijten en vloerkleden te vinden. "We hebben alles in verschillende maten, kleuren en materialen, dus er is altijd wel iets dat bij het interieur en de smaak van de klant past," laat Gerrit nog weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant