Afbeelding

Train to Be Fit – no excuses -

Actueel 521 keer gelezen

Oostvoorne – Al vier jaar is Be Fit van Gaby van Beers gevestigd in Oostvoorne. Bij Be Fit kun je werken aan je gezondheid en trainen op tijden dat het jou uitkomt in de studio, maar ook in bos en duinen. Doel is body en mind in balans te brengen.

Gaby zit al in de sport van jongs af aan. Haar ouders hadden meerdere sportscholen in Maastricht. 'Als meisje van 10, 11 jaar liep ik al rond op de sportschool en hielp ik mijn moeder', vertelt Gaby. 'Na mijn middelbare school ben ik eerst naar het HEAO gegaan, maar dat was niks voor mij. Ik ben toen naar het CIOS gegaan om een sportopleiding te volgen.' Tien jaar lang was Gaby Master Instructor voor het Spinning® programma, ze volgde een opleiding tot Personal Trainer en Yoga docent. Een logische volgende stap was dan ook het starten van een eigen bedrijf.

Yoga
Er zijn verschillende soorten Yoga. Bij Be Fit is het aanbod daarin divers. Zo is Vinyasa Yoga een dynamische krachtige yogavorm. Na de les voel je je energiek en kalm. Hatha Yoga is een zachte vorm van yoga, waarbij rust centraal staat. Stressvermindering en meer energie zijn slechts enkele van de vele positieve effecten van deze vorm van yoga. Ook zijn er Broga lessen; yoga voor mannen. Deze lessen verbeteren prestaties bij andere sporten zoals hardlopen en fietsen. Jongeren van 11-16 jaar kunnen terecht bij de Yoga4Teens. Hierbij staat plezier voorop en niet de prestaties. Bijzonder zijn ook de Hot Yoga lessen met infrarood en open haard. Heerlijk in deze koude wintermaanden en goed voor spieren en gewrichten!

Personal Training
Personal Training zorgt voor een op maat gemaakt programma speciaal voor jou! Ieder mens verschilt van niveau en doelen, waardoor er altijd een uitgebreide intake zal zijn met daarbij onder andere een houdingsanalyse, voedingsanalyse en bepaling van de doelen. Hierop zullen de trainers van Be Fit het trainingsprogramma afstemmen.

Vitaliteitsdagen
We leven in een tijd waar personeel veel werkdruk ervaart. Vitaliteit en de body en mind balans worden geregeld bij het personeel door de drukte uit het oog verloren. Be Fit coacht met verscheidende programma's en een persoonlijke/directe aanpak het personeel naar meer bewustwording, rust en vitaliteit. Ook benieuwd naar wat Be Fit voor jullie bedrijf kan betekenen? Zij komen graag langs om hun aanbod in programma's te presenteren.

Sportmassage
Sportmassage mag eigenlijk niet ontbreken in een actieve leefstijl. Het tijdig losmaken van je spieren middels een stevige sportmassage draagt bij aan een goed herstel en het voorkomen van blessures. Net als elke massage werkt een sportmassage ook ontspannend. Door het effect van de sportmassage is deze bovendien voor iedereen met stijve spieren geschikt; dus niet alleen voor sporters.

Aanbieding
Nieuwsgierig naar wat Be Fit in 2019 voor jou kan betekenen? Speciaal voor deze uitgave geldt nu tot en met februari het volgende aanbod: 3 x personal training van 30 minuten voor slechts €75,-

Be Fit Oostvoorne
Stationsweg 65
3233 CS Oostvoorne
info@befitoostvoorne.nl
06-53123794

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant