Afbeelding

BuytenLust Festival op zaterdag 15 juni op de Hofweide

Actueel 477 keer gelezen

Oostvoorne - Zaterdag 15 juni wordt de sfeervolle Hofwei in Oostvoorne, voor de 4e keer, omgetoverd in het BuytenLust festival. Een festival dat u niet mag missen, met veel muziek, een Food- en Lifestyle market, de race simulator van Red bull en veel kinderactiviteiten. Lekker eten en drinken worden verzorgd door een variëteit aan originele foodtrucks. Ook is er een scala aan oldtimers te bewonderen. Voor de kinderen is de knutselbus, air hockey tafels en een grote racebaan.

Jacoba van Beieren zal afdalen van de Burcht en met haar gevolg gastvrouw zijn op dit gezellig en bruisende festival. Zo wordt een lange traditie in ere gehouden. De Burcht is tenslotte Jacoba haar vroegere Buyten verblijf.

Foodtrucks en muziek

Centraal op het BuytenLust festival staan de foodtrucks. Vanuit de sfeervolle, authentieke foodtrucks wordt een breed scala aan lekkere gerechtjes voor jong en oud geserveerd. Gedurende de gehele dag treden er diverse muziekgroepen op, die zorgen voor een gezellig zomers sfeertje. Het Buytenlustfestival is de plek om elkaar onder een lekker zomers zonnetje te ontmoeten en te genieten, van muziek , lekker eten en het begin van de zomer.

Een festival voor jong en oud

Er zijn activiteiten voor jong en oud. Op veler verzoek is ook dit jaar weer de knutselbus aanwezig, voor de allerjongste onder ons een draaimolen. Ook zijn er de race simulatoren van Red Bull en kan er geracet worden op een grote racebaan met radiografische auto's.

Behendigheidsproeven

Een groot aantal old-timers zullen ook tijdens het festival aanwezig zijn. De bestuurders zullen worden uitgedaagd voor behendigheidsproeven, nabij de Hofweide. Het BuytenLust festival begint om 12.00 en eindigt om 21.00. Voor meer nieuws en updates van het BuytenLust festival, zie de website www.evenementenoostvoorne.nl of de facebookpagina

Archieffoto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant