Afbeelding

Westvoorne eert veteranen

Actueel 331 keer gelezen

Westvoorne - Op 28 juni organiseert de gemeente Westvoorne voor de tiende keer de lokale Veteranendag. Deze Veteranendag is een eerbetoon aan Westvoornse veteranen. De gemeente wil haar erkenning en waardering uitspreken voor het belangrijke werk dat veteranen tijdens oorlogsomstandigheden of vredesmissies hebben verricht. Ter gelegenheid van het lustrum is de commissaris van de Koning Jaap Smit aanwezig. 

Het is heel bijzonder dat de commissaris van de Koning er dit jaar bij zal zijn, mede vanwege zijn voorzitterschap van het Nationaal Comité Veteranendag. De veteranen in de gemeente Westvoorne ontvingen eind mei een persoonlijke uitnodiging op basis van gegevens van het Veteraneninstituut.

Bent u veteraan, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Bel dan met Marianne de Groot (0181) 40 80 75 of stuur een e-mail naar ma.degroot@westvoorne.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een uitnodiging. Heeft u de uitnodiging wel gehad, maar zich nog niet aangemeld, dan zien zij uw aanmelding graag tegemoet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant